Dezmembrari

Suntem aici pentru tine

Dezmembrari

Dezmembrari 2TAuto ofera piese auto second-hand pentru urmatoarele marci auto: Audi, Volkswagen, Opel, Skoda, Mercedes, Seat, BMW, Ford, Peugeot, Fiat, Citroen.

 

2T Auto Caracal beneficiaza de un parc auto format din masini avariate folosite pentru dezmembrari si pentru vanzarea pieselor auto. Oferta noastra de piese auto este foarte avantajoasa, dezmembram aproape orice masina. Toate piesele comercializate de noi sunt originale si sunt in stare buna.

Puteti schimba piesa auto stricata cu una de la Dezmembrari 2TAuto Caracal, in acest fel aveti garantia ca aceasta este originala si provine de pe un autoturism dezmembrat.

Dezmembrari 2TAuto, va sta la dispozitie cu o gama variata de piese de schimb pentru autoturisme sau de suv-uri. Oferta nostra se adreseaza tuturor celor ce apreciaza si doresc piese de inalta calitate, persoane particulare, unitati service, dealeri si alte retele de vanzare, care sunt provenite doar de la masini importate.

Noi oferim clientilor nostri profesionalismul in furnizarea de produse si servicii oferite. Gasiti o gama foarte larga de piese auto din dezmembrari cum ar fi: cutie de viteza, elemente caroserie, motoare si alte piese provenite de la cele mai bune branduri din industria de automobile si multe alte piese si accesorii pentru autoturismul dumneavoastra.

In plus fata de acestea, noi ne straduim sa va oferim produse si servicii de inalta calitate care sa satisfaca toti clientii nostri cu certitudinea ca produsele cautate sunt pe deplin functionale.

Toate aceste piese sunt originale nu aftermarket, cu garantie si factura. Daca doriti sa cumparati o piesa sau mai multe, se pot comanda la sediul nostru sau telefonic si se pot livra in localitatea dumneavoastra in timp foarte scurt prin courier rapid.

De ce dezmembrari auto?

Pentru ca de cele mai multe ori o piesa second hand originala provenita din dezmembrari este mai ieftina si mult mai calitativa decat o piesa aftermarket de la un brand necunoscut.

Dezmembrarile auto reprezinta o metoda alternativa petru a gasi piese din dezmembrari pentru masina ta.