Servicii

Suntem aici pentru tine

Gama completa de servicii

Tinichigerie si Vopsitorie

Daca doresti sa iti revopsesti masina sau sa repari anumite defecte vizuale te asteptam la service-ul nostru 2TAuto pentru servicii profesionale de vopsitorie si retusare.

Mecanica / Diagnoza

2TAuto ofera o gama larga de servicii, fie ca e vorba de revizia tehnica a automobilului, inspectia tehnica periodica (ITP), diagnoza, comanda de piese si accesorii, la noi vei gasi doar calitate si corectitudine.

Dezmembrari

2T Auto Caracal beneficiaza de un parc auto format din masini avariate folosite pentru dezmembrari si pentru vanzarea pieselor auto.

Inchirieri

Inchiriaza acum masina dorita.

Sablare

Echipa 2T detine calificarea profesionala si echipamentele tehnice necesare pentru efectuarea de lucrari de curatare suprafete de diferite dimensiuni.

Tractari

Garantam servicii de cea mai buna calitate. Fara a face rabat de la calitate oferim serviciile de tractari auto cu costuri minime pentru dumneavoastra. Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7.

Vulcanizare

Am investit continuu in utilaje dar mai ales in echipa 2TAuto, echipa care zi de zi incearca sa gaseasca solutii eficiente pentru vulcanizarea, geometria sau echilibrarea rotilor masinilor dumneavoastra.

Centru parbrize

Unic in judetul OLT, reparatii ciobituri si fisuri parbrize pentru orice fel de parbriz si orice tip de masina. (autoturism, camion, tir, utilaje agricole etc).

Prelucrari prin aschiere

2Tauto – Atelier STRUNGARIE executam la cerere orice piesa din domeniu. Detinem materiale dar lucram si cu materialul clientului . Va stam la dispozitie cu orice informatie legata de strungarie.

Spalatorie Auto

Spalatoria Auto 2T Caracal ofera servicii profesionale de curatare auto exterior, interior, motor, degresare, ceruire si polish. Folosim produse originale, de calitate superioara ce nu afecteaza suprafata componentelor autoturismului.

Confectii metalice / Sudura aluminiu

Solicita ajutorul sudorilor din atelierul nostru, specializati in sudura rezistenta de aluminiu, inox. Sudam rapid orice obiect ai nevoie.